De Beste Vijf Eilanden

Er zijn veel eilanden ter wereld waar je naar toe kunt gaan, maar welke eilanden vind je nu mooi? Om je daarbij te helpen is er een top vijf opgesteld, met allerlei eilanden waar je eens naar toe zou kunnen gaan. Om te beginnen zou je kunnen kiezen voor Griekenland, in Griekenland zijn veel eilanden te vinden die in deze top vijf geplaatst kunnen worden, maar we beginnen ergens anders.

  1. Samos: De natuur is hier prachtig, je kunt genieten van de blauwe zee en de mooie witte stranden en heerlijk tot rust gaan komen. Samos heeft namelijk een aantal droomstranden, het is het grootste eiland van de Noord-Egeïsche eilanden. Het ligt ook dichtbij Turkije, dus ook vanuit daar zou je een keer naar het eiland Samos toe kunnen gaan.
  2. Op de tweede plaats staat Frans Polynesië. Het bestaat uit een aantal eilandjes (118) die midden in de Stille Oceaan liggen. De stranden zijn prachtig en de natuur daar word je helemaal stil van. Je zou hierbij kunnen denken aan Tahiti en Bora Bora, dit zijn bekende eilanden en die horen zeker op de tweede plaats in de eilanden top vijf.
  3. Als derde eiland kozen we voor St. Maarten, dit is een levendig Caribisch eiland. De stranden zijn prachtig en je kunt daar heerlijk wandelen en een hapje eten.
  4. Voor de vierde plaats is er gekozen voor de Fiji eilanden. Deze zijn erg kleurrijk, en het zijn de vriendelijkste landen in de Zuid Pacific. Ze bestaan uit ongeveer 322 eilandjes waarvan er ongeveer 100 bewoond zijn.
  5. De laatste van deze eilanden top vijf is Enedrik Island, Oceanië. Hier vind je palmen, witte stranden en prachtig blauw water. Er zijn geen toeristen te vinden die je kunnen storen, je hebt alle rust. Je kunt hier ook genieten van het surfen, zeker in de zomermaanden en het hele jaar door is het 28 graden.

Je weet nu welke eilanden prachtig zijn om eens te gaan bewonderen, maar waar ga jij graag naar toe? Laat het eens op je afkomen en kijk eens waar jij graag maar toe wilt gaan. Je kunt alles een voor een gaan bekijken, afbeeldingen opzoeken, bekijken wat je daar zoal kunt doen en je kunt ook de top vijf allemaal af gaan. Ieder jaar een bezoekje aan een mooi eiland en je hebt prachtige herinneringen en waarschijnlijk ook veel grote dromen waar gemaakt. Laat het op je afkomen en zorg dat jij een paar prachtige reizen gaat plannen zodat je daar kunt genieten van de mooie blauwe zee en de mooie stranden waar je tot rust kunt komen.