De mooiste plekken in Thailand

Wie van plan is om een vakantie te boeken naar Thailand wilt ongetwijfeld weten wat de mooiste plekken in het land zijn en welke locaties ze absoluut moeten bezoeken. We hebben daarom hieronder een lijstje met drie locaties geplaatst die een bezoek meer dan waard zijn en die eigenlijk niet gemist mogen worden.

-          Bangkok

bangkok

De eerste plaats die we aanraden is Bangkok. Het is de hoofdstad van Thailand en het is een stad met vele tempels, grote markten en een bruisend uitgaansleven. In de stad valt veel te leren over de Thaise cultuur en er zijn zowel oude als nieuwe gebouwen te bewonderen. Bangkok is een echte stad waar voor iedereen wel iets is te doen en het is een van de grootste toeristische trekpleisters van het land.

-          Phuket

zoran-phuket-thai-beach-map

Phuket is het grootste eiland van Thailand en het wordt doorgaans ook wel de parel van het Zuiden genoemd vanwege de schitterende stranden. Voor de natuurliefhebbers is er op en rond Phuket enorm veel te zien en voor sportfanaten zijn er vele verschillende activiteiten die op het eiland kunnen worden gedaan. Daarnaast kan er natuurlijk ook gewoon lekker uitgerust worden op het stand en gezwommen in de zee.

-          Krabi

cn_image_0.size.phulay-bay-a-ritz-carlton-reserve-krabi-thailand-111017-1

Wie in een wat rustigere omgeving wil genieten van de natuur en het strand kan ook een trip naar de provincie en Krabi Town boeken. Hier kan onder andere genoten worden van het lokale leven, een Emerald Pool met helder blauw natuurlijk water en het lokale stand, Ao Nang. Krabi Town is verder een rustig plaatje en veel uitgaansleven is er niet. Het is dan ook vooral geschikt voor de mensen die echt willen relaxen op vakantie.

Tags: × × ×