Uitgaan in Mexico

Mexico_vlagWe maken even een klein uitstapje.. Naar Mexico! Het uitgaansleven in de levendige Mexicaanse stad Playa del Carmen vindt zich voor een groot gedeelte af langs de centrale 5th Avenue. U kunt uw avond bijvoorbeeld beginnen op het dakterras van Deseo bar. Wanneer u later op de avond voor een bar of kroeg staat met een voor uw idee bijzonder hoge toegangsprijs dan kunt u ook voor één van de vele barren staan waar een all-inclusive principe bestaat. Bijzonder voorbeeld van dit systeem is de bar Coco Bongo, waar u niet alleen eten en toegang krijgt maar ook de hele avond op een veelvoud aan voorstellingen wordt getrakteerd. Als voorstelling kunt u bijvoorbeeld denken aan tribute-bands voor onder andere Queen, Guns ‘n Roses en Sinatra. Later op de avond worden de optredens hier afgesloten en bevindt u zich in een discotheek.
Meer dan waar ook ter wereld wordt er in Mexico Tequila gedronken. Waar in Nederland deze sterk alcoholische versnapering vooral als shotje op wordt gedronken is het in Mexico meer een normale consumptie. U vindt dan ook méér dan één soort Tequila. Zo kunt u in de Tequila Barrel kiezen uit meer dan 70 verschillende soorten tequila, iedere avond is hier een danswedstrijd waarbij u tequila kunt winnen.
Uw avond eindigen kan bij de playacrawl, deze op het strand gelegen club is tot lat in de avond open en u kunt er de openhaard show bewonderen!

Playa del Carmen