The schoonheid van Paaseiland

Het Paaseiland is een schoonheid op zichzelf. Een andere naam voor dit eiland is Rapa Nui. Dit is ook een andere naam voor de inwoners daar. Het eiland ligt in de Grote Oceaan en is een Polynesisch eiland. De hoofdstad is Hanga Roa. Het eiland staat bekend om de stenen hoofden. In totaal zijn er zeven stenen hoofden te zien, dit worden ook wel de zeven apen genoemd, ze zijn van klein naar groot opgesteld, en deze kijken naar de zee. Het moeten de voorouders voorstellen die om vruchtbaarheid smeken.

Het is van belang om op een los eiland vruchtbaarheid te verzorgen, zo moet men namelijk overleven. Veel van de voorouderbeelden hebben ze weer rechtop gezet, ze hebben ook erg indringende ogen die weer naar de hemel kijken en weer terug. Ook de langgerekte oorlellen zijn opvallend. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van dit eiland en je wilt de stenen hoofden ook wel eens bekijken, dan is het goed om daar eens naar toe te gaan. Paaseiland is namelijk een eiland met veel mogelijkheden, veel bezienswaardigheden en een prachtige natuur. Het is een eindje reizen, maar je krijgt echt waar voor je geld zodat je kunt genieten van alle mogelijkheden die daar zijn. Een paar weken rondwandelen daar en alles goed bekijken, dan kom je echt tot rust en ken je Paaseiland uit je hoofd. Het is een unieke ervaring, maar ook zeker zo van belang dat je het eens mee gaat maken voor je ervaringen. Paaseiland is namelijk een eiland waar je van kunt dromen en waar wonderen de wereld nog niet uit zijn.