Eiland checklist

Een ideaal eiland, waar moet dat aan voldoen? Je zou hier een hele discussie over kunnen laten ontstaan, wij hebben een top zeven voor je opgesteld:

  • Zon
  • Palmbomen
  • Zee
  • Witte stranden
  • Cocktailbar
  • Goede slaapplaatsen
  • Massages

Het zijn zo maar een paar woorden waar je aan kunt denken bij een eiland, maar waar vind jij dat een ideaal eiland aan moet voldoen? Het ligt een beetje aan je wensen en ook aan de reden dat je naar een eiland wilt gaan. Als je tot rust wilt komen dan kun je het beste gaan  genieten van de zon, een eiland waarbij je lekker onder de palmbomen kunt liggen en een lekker bedje hebt waar je op gemasseerd kunt worden. Er kan ook een cocktailbar aanwezig zijn waar je zelf wat te drinken kunt halen, maar je kunt ook zelf wat te drinken bestellen zodat er iemand voor je heen en weer loopt. Het ligt er maar net aan welke service je jezelf allemaal gaat wensen. Maar een ideaal eiland is voor de meeste mensen een eiland met zon, zee en witte stranden. Als er een massage gegeven kan worden dan zijn de meeste mensen daar zeker wel voor in. Op deze manier kan er namelijk echt ontspannen worden, lekker even een frisse duik in de zee en dan op een bedje lekker opdrogen.. Dat zou een ideale vakantiebestemming zijn voor veel mensen, eilanden